Tävling Tävlingen är avsutad

Vinnare av förstapriset blev @pleadonner

pleadonner

Andrapris gick till @livetmedlinda

livetmedlinda

Vi vill gärna ta del av ditt bästa minne av Norrköping Light Festival 2015/2016! Ladda upp din bild på Instagram och tagga den med #norrkopinglightfestival och #lightfestivaltavling- så är du med och tävlar om fina priser. Har du inte Instagram och ändå vill delta i tävlingen kan du mejla bilden till upplev@norrkoping.se, skriv ”Norrköping Light Festival – Tävling” i ämnesraden. Tävlingen pågår till festivalens slut den 31 januari.

1:a-pris: En weekend till Amsterdam Light Festival 2016/2017 inkl. flyg, 2 övernattningar och båttur (Water Color) (Mer info om Amsterdam Light Festival).
2:a-pris: Fotokollage av fotoentusiast och årets fotograf av Norrköping Light Festival, Mattias Lindh.

Om Mattias Lindh
43 årig fotoentusiast sedan ett par år tillbaka.

Instagram: @lindhsgrafiska.

Några ord från Mattias:
Att få vara först ut som årets fotograf till en ny spännande festival och representera alla duktiga fotografer stan har att erbjuda är en ära. Jag antog utmaningen med lika stor del glädje och stolthet som skräck över hur det skulle sluta. 

Utöver att fotografera festivalen har Mattias bidragit med ett pris till tävlingen ”Din bästa bild av Norrköpig Light Festival” – Jag ville skapa ett pris som var en del mitt sätt att leka med surrealistiska motiv, en del Norrköping, staden jag älskar att fotografera och en del som representerar ljus. Kombinationen blev en svävande ängel i värmekyrkan med ljus i händerna. Jag hoppas mitt bidrag till Norrköping Light Festival kommer inspirera till många vackra bilder. 

mattias-med-vinst
På bilden håller Mattias i 2:a-priset.

Tävlingsbidrag Här ser du de senast inskickade tävlingsbidragen på #lightfestivaltavling